På begäran...

... får ni se mina fina nya stövlar! De är köpta i Wild Shoe i Karis.

Milla: Nån skjorta har ja inte hittat än, men ska söka på lördagen. Måste också byta ut Idas tunika till en storlek större, den som jag köpte blev för liten med jumper under!


Ett steg o så tjugo

Sitter här o skriver med Elvis värmande i famnen:

Nu går Ida! Hon har hållit på att öva denna färdighet åtminstone en månad, och jag tyckte att det vore ju bra om hon sku lära sig gå före hon börjar skolan. Hm, nå lite snabbare gick de ju, och nu är man ju så stolt att man bara spricker (igen). Jag hade faktiskt fått en sån bild att alla barn en dag kommer på att man kan gå och sen bara går de efter det... Men vi är ju alla så olika! Å än så läng är det ju lite knaggligt de där gående, ska man snabbt fram så gäller det att krypa.

O så kan jag rapportera att jag har köpt ursnygga stövlar åt mig idag! Jag har länge saknat ett par finare stävlar att ha på med kjol under den kallare delen av året, men nu står de och blänker så fint i vindfånget. Måste bara fundera ut när jag kan använda dem...


Höstig äppeltårta


Snuviga igen

Jahapp, då var de dags igen. Jag fick ont i halsen för ett par dagar sen och nu har Ida blivit snuvig och fått lite feber. Idag har vi alltså varit hemma. Inte mycket har vi gjort heller, jag har satt på ett par tre tvättmaskiner och diskmaskinen två gånger (hade ett litet diskberg att ta i tu med). Sen har vi varit till matbutiken och hämtat väskan och vagnen från Idas dagmamma. En liten promenad ute i friska höstluften gjorde vi just före kvällsgröten och Ida somnade genast då hon kom i säng. Själv borde jag ännu vika lite tvätt.

Ikväll kommer min syster med familj ner hit till södra Finland, det ska bli så kul att träffas. Få se vad allt skoj vi hittar på!

Höstiga kramisar på er alla!




RSS 2.0